Fri frakt när du handlar minst tre valfria varor

Öppet köp med fri returer t o m 30 januari 2021

Payson Logo

Rea!

Stor Sminkorganiserare i 4 delar

Var uppmärksam på harmonin och organisera utrymmet runt dig

849,00 kr 649,00 kr

Add to Wishlist

Beskrivning

Akryl smink förvaring organiserare med 4 nivåer och 9 lådor
Var uppmärksam på harmonin och organisera utrymmet runt dig. Om du vill att dina föremål ska vara på ett ställe och i rätt ordning är det värt att använda en specialdesignad behållare för det ändamålet.

Den består av fyra delar, och i dem:
1 nivå – 12 små fack, 3 större och 1 stora fack
2 nivåer – stor låda och 3 mindre lådor
3 nivåer – stor låda och 3 mindre lådor
4 nivåer – 3 stora, låga lådor

BIG – en arrangör i XL-format! Den består av fyra nivåer, nämligen i dessa: 6 små lådor, 2 större lådor och 3 långsträckta för klockor eller armband etc., 16 fack och 12 för läppstift, nagellack, 2 för borstar, 1 mindre för små tillbehör och stora för parfym etc. Varje nivå kan ställas in i valfri ordning.

TRANSPARENT – tillverkat av transparent material så att du enkelt kan se vad som finns inuti så att du snabbt kan hitta och ta tag i föremålet. Detta är en stor komfort och hjälper till att upprätthålla ordning.

MATERIALPAD – Varje låda är utrustad med materialkuddar som skyddar mot repor på värdefulla och känsliga föremål. Lådor är också användbara för att skydda viktiga saker från damm.

MULTIFUNKTIONAL – Arrangören används som en produkt för förvaring av smink, smycken, kontorsmateriel, liten elektronik, skruvar etc., liksom för förvaring av smycken av alla slag.

SPECIFIKATIONER – Material: Akryl Färg: transparent Antal nivåer: 4 Mått (längd / bredd / höjd): 14/24 / 39,5cm Satsens vikt: 2,93 kg Vikt med förpackning: 3,3 kg