Fri frakt när du handlar minst tre valfria varor

30 dagars öppet köp

Payson Logo

Rea!

Stor praktisk sminkorganiserare förvaring roterande acryl

Sminkorganiserare i snygg design som roterar 360 grader

669,00 kr 549,00 kr

Add to Wishlist

Beskrivning

Praktisk Stor smycke eller sminkförvarare i snygg design

Den roterar 360 grader, vilket gör att du enkelt kan manövrera och nå den valda produkten. Har gott om lagringsutrymme! Perfekt för små kosmetika som läppstift, ögon- / ögonbrynspennor, penslar, läppglans, nagellack – allt detta passar i den övre delen med hål i olika storlekar för detta. I fyra fritt justerbara hyllor kan du placera andra produkter: krämer, grunder, parfymer och många fler.

JUSTERA NIVÅER – var och en av de fyra hyllorna kan ordnas i 7 höjder. Detta gör att du kan justera utrymmet för produkten. Du kan enkelt lägga små kosmetika som krämer och parfymer i det, som vanligtvis är höga och inte passar in i standardarrangörer. Tack vare vår kosmetikarrangör kan du ha allt på ett ställe!

TRANSPARENT – gjord av transparent material, tack vare vilket allt som finns på vardera sidan kan ses tydligt, så att du snabbt kan hitta ett objekt och nå det. Detta är en stor hjälp, som också hjälper till att upprätthålla ordningen inom kosmetika – du hittar enkelt en plats att ta och ta bort den valda produkten.

Mer information

Vikt 1.7 kg