Fri frakt när du handlar minst tre valfria varor

30 dagars öppet köp

Payson Logo

Värmedyna / Elektrisk värmekudde

En värmedyna är ett riktigt bra alternativ för dig som är gravid och har ont i ryggen eller som lider av jobbiga förvärkar. Vår värmedyna känns som en mjuk och skön sammetskudde och är väldigt enkel att använda. Det går snabbt att ladda den vilket gör att du aldrig behöver vänta länge innan den går att använda.

Värmedyna och elektrisk värmekudde för ländryggen

Köp värmedyna och elektrisk värmekudde hos oss på Things 4 You.

Värmedyna och elektrisk värmekudde – perfekt för smärtlindring och avkoppling

Värme har använts till smärtlindring länge och är med andra en väl beprövad metod som passar bra till exempelvis ledvärk, ryggvärk samt vid för- och eftervärkar. Anledningen till att värme fungerar är bland annat att den ökar blodgenomströmningen och att muskler samt ligament lättare slappnar av. En värmedyna eller elektrisk värmekudde kan även hjälpa kroppens så kallade må bra hormon oxytocin. Våra produkter hjälper även endorfinet att verka i kroppen, vilket är bra vid smärtlindring.

De flesta upplever sin graviditet som en tid av glädje och förväntan – så tycker vi att det ska vara! Har du värk i dina leder och muskler? Lider du av magsmärtor?  I så fall rekommenderar vi att du köper en värmedyna eller en elektrisk värmekudde av oss på Things 4 You. Båda produkterna är högkvalitativa och väldigt säkra att använda.

Känner du dig inte bekväm med att sova med din värmedyna eller med elektrisk värmekudde? Prova att värma sängen med dynan eller kudden innan du ska sova och ta bort produkten när du lägger dig. Ett annat alternativ är att linda in värmedynan eller elektrisk värmekudde med till exempel en handduk. Värmekudden är utrustad med ett överhettningsskydd och det gör att du aldrig behöver oroa dig för att bli för varm.

Things 4 You – högkvalitativa produkter för gravida och mammalediga

Things 4 You är webbshoppen för dig som vill ha hög kvalitet och ett brett sortiment av produkter för gravida och mammalediga. Vi som driver butiken har själva erfarenhet av vad det kan innebära att gå i väntans tider. Hör av dig till oss om du känner dig osäker på något – vi delar gärna med oss av våra erfarenheter när du letar efter den perfekta produkten!

Hör av dig till oss på Things 4 You

Vi hjälper dig gärna att hitta rätt i vår webbshop! Har du frågor eller funderingar kring vår värmedyna eller elektrisk värmekudde? Hör av dig till oss!