Fri frakt när du handlar minst tre valfria varor

30 dagars öppet köp

Payson Logo

Om oss

Things 4 You är i grunden ett familjeföretag som startade år 2018 och utgår ifrån Burträsk med lager och kontor. Vår största fördel är att vi brinner för produkter inom nischen för familjen och mer specifikt mamman och bebisen/barnen. Alla inom bolaget besitter olika kompetenser inom området och har en stor passion för just detta område.

Vi har under decennium varit involverade i branschen på olika sätt men själva idén till företaget och att bygga upp en webbshop kom för att det saknades en butik som levererade ett sortiment till både mamman och bebisen. Vi tyckte helt enkelt att man skulle få möjligheten att hitta allt som man behöver som mamma på samma plats, både före och efter förlossning.

Dessutom grundar det sig också i att flera inom företaget hade problematiska graviditeter (bland annat foglossning) och kände att erfarenheterna från detta skulle ge oss en möjlighet att sälja beprövade produkter som hjälp oss genom tiden både före och efter förlossningar.

Vidare så är också mammaledigheten, trots att man får umgås med sin ögonsten dygnet runt, en i längden ganska långsam period och vad passar bättre då än att få shoppa till just sin bebis?

I sortimentet ingår såklart också produkter till de äldre syskonen och det finns garanterat något för hela familjen. När vi säger hela familjen ingår då givetvis också era husdjur. För dig som älskar ditt husdjur har vi de perfekta produkterna för att ditt husdjur ska bli nöjd oavsett om det är en katt eller hund.

På Things 4 You hittar du allt barnfamiljen behöver och i sortimentet finner du produkter för familjen, mamman, babyn och även till husdjuren. I sortimentet finns inredning till barnrummet, babyleksaker, belysning, träningsprodukter,organiserare, produkter inom kropp och skönhet, produkter till husdjuret och mycket mer.

Sortimentet är också ständigt i utveckling då vi alltid letar efter produkter som ingår i vår nisch och underlättar vardagen för barnfamiljen.

Vi strävar alltid efter att kundupplevelsen ska vara fulländad och att du som kund känner att kundbemötandet är i fokus då vi vill bygga långsiktiga relationer med återkommande och nöjda kunder.

För att uppnå detta arbetar vi med att ha en personlig kundkontakt och att svara på dina frågor så fort som möjligt med högsta möjliga kvalitét. Kundtjänsten är öppet dygnet runt och på helger vilket innebär att du inte behöver vänta tills nästa vardag utan får svar direkt. Det gäller också oavsett om din fråga handlar om fakturor, orders eller produkter. Vi utbildar ständigt kundtjänstpersonalen för att kunna leverera supporten som du är värd!

Summerat vill vi på Things 4 You som vårt främsta mål att du som kund känner dig trygg att handla av oss i alla steg av köpprocessen. Välkommen till din favoritbutik på nätet!