Fri frakt när du handlar minst tre valfria varor

30 dagars öppet köp

Payson Logo

Köp & leveransvillkor

Du som konsument sluter ett köpeavtal med:

Things 4 you AB

Kontaktadress:
Köpmangatan 11, 937 31 Burträsk
Postadress:
Holmselet 2, 936 92 Boliden

E-post: info@things4you.se
Telefonnummer:  0702-231837
Organisationsnummer: 559151-6983

Bekräftelse, upprättande avtal om köp

Genom att du godkänner dessa köpvillkor och din beställning uppstår ett bindande avtal. Vid mottagen beställning skickas automatiskt en beställningsbekräftelse till din e-postadress som du angivit under din beställning.

Har du ej fått någon orderbekräftelse inom 24 timmar, vänligen kontakta kundtjänst.

Things 4 you AB reserverar sig från leverans i de fall lagersaldo varit felaktigt vid tidpunkten för din beställning. Kan inte Things 4 you AB leverera enligt din beställningsbekräftelse kommer du kontaktas och ges möjlighet att annullera din order eller få erbjudande om ersättningsvara.

Things 4 you AB ingår inte avtal med minderåriga (under 18 år) utan målsmans godkännande.

Priser

  • Samtliga priser i butiken anges i svenska kronor och inkluderar moms. Frakt tillkommer. Vi förbehåller oss rätten att ändra priserna i e-butiken utan föregående avisering.

Fraktkostnad

  • Fraktavgift tillkommer med 49 kr per order.
  • Fri frakt när du handlar minst tre (3 st) produkter.

Betalningsalternativ

  • Payson Checkout. Betalning sker enkelt och säkert med Payson. Även om du inte har ett PaysonKonto sedan tidigare kan du snabbt göra transaktionen via Payson.

Anslutning till tjänsten

Näringsidkare åtar sig att inför anslutning till tjänsten lämna den information som Payson begär för att Payson ska kunna bedöma att näringsidkaren uppfyller de regler som Payson tillämpar för anslutning. Payson äger även från externa parter inhämta den information, exempelvis kreditupplysning, som erfordras för bedömning av näringsidkaren. Näringsidkaren åtar sig vidare att fortlöpande förse Payson med komplett och aktuell information om näringsidkarens samtliga affärsställen, verksamhetsnamn, samt de produkter och tjänster som erbjuds.

Näringsidkare som ansluter sig till Payson via betallösningen skall på sin sida ha uppgifter om pris, mervärdesskatt, retur- och återbetalningsregler, leveransvillkor, fraktkostnader, kontaktuppgifter till företagets kundtjänst, telefonnummer och i förekommande fall e-postadress. Näringsidkaren skall även i övrigt följa gällande lagar avseende konsumentskydd och reglerna i distans- och hemförsäljningslagen (2005:59). Leverans till kund, förfrågningar och reklamation från kund ska handläggas av företaget. Payson eller Paysons samarbetspartners har rätt att informera näringsidkares kunder om näringsidkarens skyldigheter beträffande reklamation, ångerrätt, försenad leverans, delleverans och dylikt samt att i alla fall som inte rör själva betalningen uppmana köparen att kontakta näringsidkaren för information.

Vidare skall näringsidkaren lämna korrekt information om betalning genom Paysons tjänst som betalningsform enligt Payson vid var tid gällande regler. Om verksamheten förändras eller ytterligare användningsområde tillkommer skall detta direkt meddelas till Payson som då gör en ny utvärdering/bedömning om fortsatt anslutning till betallösningen.

Näringsidkaren åtar sig att presentera aktuella betalningssätt i enlighet med 7 a kap. 1 § lagen (2010:751) om betaltjänster och Paysons vid var tid kommunicerade principer om presentation av betalningssätt. I den mån det skulle finnas motstridigheter mellan lagkraven och Paysons principer ska lagkraven ha företräde.

Betalning med konto-/kreditkort

Payson samarbetar med VISA, MasterCard samt alla svenska banker som erbjuder direktbetalningar, Swedbank, Handelsbanken, SEB, Nordea och Danske Bank. Payson håller höga säkerhetskrav och är PCI-certifierade av Trustwave som är en internationell organisation för säker e-handel.

All trafik krypteras genom SSL 128 bitar och alla kortöverföringar bygger på bankernas så kallade 3D-secure teknik. Payson startade 2004 i Sverige och flera miljoner personer har använt Payson som är en välkänd betallösning på internet.

Läs mer om Payson här: www.payson.se

Leverans

  • Varorna skickas vanligtvis med PostNord och levereras hem till dig eller hämtas ut på närmaste utlämningsställe. Normal leveranstid är 3 -14 vardagar från det att ordern är mottagen och bekräftad.

En orderbekräftelse skickas efter beställning till din e-postadress. Har du beställt en vara som för tillfället inte finns i lager får du besked om detta. Du har då naturligtvis rätt att häva köpet eller välja senare leverans. Vi reserverar oss för eventuella slutförsäljningar.

Ej utlösta paket

Paketet ligger på utlämningsstället under två veckor. Skulle paketet inte hämtas, så returneras varorna till oss. För alla paket som inte löses ut förbehåller vi oss rätten att debitera kostnader för returfrakt, expeditionsavgift och hanteringsavgift, för närvarande 150 kr.

Sekretess

Things 4 you AB tar ansvar för alla personuppgifter som du lämnar till oss när du registrerar dig som kund. Uppgifterna används för att vi ska kunna administrera dina inköp och i marknadsföringssyfte. Ingen obehörig har tillgång till vårt kundregister och uppgifterna lämnas inte ut till tredje part. Du har rätt att kostnadsfritt en gång per år begära information om hur dina personuppgifter används. Begäran skickas till info@things4you.se

Things 4 you AB tar inte ansvar för lösenord som hamnat i orätta händer. Eventuella falska beställningar och bedrägeriförsök polisanmäls. Vi kommer vid dessa tillfällen bistå Polisen i utredningsarbetet med nödvändig information.

Force majeure

Vi anser oss befriade från förpliktelsen att fullgöra nämnda avtal i händelse av naturkatastrof, stridsåtgärder på arbetsmarknaden, myndighetsbeslut, uteblivna leveranser från underleverantörer samt jämförbara händelser utanför vår kontroll vilka ej skäligen kunnat förutses eller undvikas.

Övrigt

Vid eventuell tvist kommer Things 4 you AB att följa Allmänna reklamationsnämndens rekommendationer och svensk lag.

Kundservice

Vid eventuella frågor eller för mer information, kontakta:

Things 4 you AB
Köpmangatan 11
937 31 Burträsk

Postadress: Holmselet 2, 936 92 Boliden
Mejl: info@things4you.se
Telefonnummer: 0702-231837