Fri frakt när du handlar minst tre valfria varor

30 dagars öppet köp

Payson Logo

Gravidkudde / amningskudde

Underlätta tillvaron med en gravidkudde från oss på Things 4 You! Den hjälper dig att få en behaglig sömn och fungerar även utmärkt som amningskudde. Vi säljer noggrant utvalda kvalitetsprodukter för dig som går i väntans tider eller som just fått barn.

Unna dig god sömn med hjälp av vår gravidkudde

En del kvinnor upplever att de sover sämre under sin graviditet och är därför i stort behov av hjälp för att få sin välbehövliga vila. Det är inte ovanligt att kvinnor som sover på rygg under graviditeten drabbas av ryggsmärtor, svullnad och en försämrad blodcirkulation. Många har svårt att hitta en sovställning som känns skön och det här gäller kanske särskilt mot slutet av graviditeten.

Gravidkudde och amningskudde

Köp din gravidkudde som även kan användas som amningskudde hos oss på Things 4 You.

Avlastning och behagligt stöd – unna dig en gravidkudde

Things 4 You säljer en H-formad gravidkudde som garanterat kommer att hjälpa dig! Den dämpar stötar och ger ett bra stöd för ditt huvud, din nacke och rygg samt dina axlar. Vi rekommenderar att du prövar dig fram så att du hittar ett sätt att använda den som fungerar för just dig. Det kan till exempel vara behagligt att ha gravidkudden för att ge avlastning till ryggraden, under magen eller mellan dina knän.

Gravidkuddar har ofta en fyllning som är formbar och det gör att de är mjuka och väldigt flexibla. Du behöver därför inte oroa dig för att den ska passa dig eftersom kudden formar sig efter din kropp.

Perfekt som amningskudde!

Vår gravidkudde kan självklart användas även när du fått ditt efterlängtade barn! Den är till exempel ett väldigt bra hjälpmedel när du ska amma eftersom ser till så att din baby får ett bra stöd och är upphöjd samtidigt som kudden är behaglig för din rygg. Minska risken för spända axlar orsakat av långa stunder med amning eller matning med flaska!

Kontakt

Vill du ha mer information om vår gravidkudde? Är du nyfiken på vårt övriga sortiment? Tveka inte – hör av dig till oss på Things 4 You redan idag. Vi ser framemot att få hjälpa just dig!